Sy egna mobilfodral?

Jag har varit lite inne på att testa att sy, eller att sticka egna mobilfodral. Inte mobilskal, det går nog inte, men att det blir som en slags påse att kunna stoppa ner telefonen i. Jag gillar ju att sy och att sticka, så det är mest för att testa om det går att göra. En kul grej så. Fast jag skulle behöva ha ett fodral som passar min mobil, för jag har inget som det är just nu. Dock är ju frågan, hur bra skyddar ett mobilfodral som man själv syr?

Kanske ska köpa ett också?

Funderar på att även kanske ta och köpa ett mobilfodral på Bjornberry.com, eller ett mobilskal kanske? Om man har ett skal på mobilen och sedan i sitt egna fodral som man syr, då borde den skyddas rätt bra, eller? Det är i alla fall en tanke, att det skulle gå bra.

Testa sig fram

Men det är väl så, som med annat att det är bara att testa sig fram och se om det går att få till det på det sätt jag vill. Jag gillar att testa att sy nya saker och att ge sig på detta kan vara en utmaning. Om det inte blir bra eller inte blir snyggt så finns det ju som sagt en massa olika att köpa på nätet som man kan använda till mobilen istället. Svårare än så är det ju faktiskt inte. 

28 Oct 2018