Kanske ska satsa på en gasolgrill?

När vi i höstas ställde in alla utemöbler, så beslutade vi oss för att kasta vår gamla trotjänare till grill. Den grillen har vi haft bra länge och den har varit toppen. Men den sjöng på sista versen redan i somras! Vi tänkte dock att den kunde duga, och att vi lagom till nästa sommar ska investera i en ny grill. Jag har lite funderingar på om det ska bli en gasolgrill denna gång. Innan har vi ju haft en vanlig kolgrill. På bästitest365 kan man ju jämföra olika gasolgrillar mot varandra såg jag. Det är ju bra, för då kan man ju hitta den som är så att säga bäst i test.

Hur väljer man den bästa gasolgrillen?

Det är ju den del saker att tänka på då man ska köpa sig en gasolgrill. Bland annat är det bra att veta hur ofta man använder den samt hur många man är som ska äta grillat. Det är ju inte idé att ha en för liten så att man måste grilla och äta i omgångar!

Var man ska förvara den påverkar ju även hur stor grill man kan köpa. Dels var man har den ute, dels var man har den under vintern. 

Köpa grill till våren

Även om man kan grilla även under vintern, så gör inte vi det direkt, så att köpa grill, det kan gott vänta till våren. Men bra ändå att ha koll på vad det finns för alternativ.

3 Dec 2021