Snygga kuddar till mina utemöbler

Jag har det senaste suttit och sytt en massa kuddar och dynor, som ska vara till mina utemöbler. Jag har nämligen nyss köpt nya utemöbler på nätet. Jag hann inte göra det innan sommaren, så det fick bli efter, och än är det ju inte dags att ställa in dem i förrådet. Det är ju fortfarande många fina dagar. Dessutom har jag ju en uteplats som är inglasad som jag kan ha dem på under vintern. Mina utemöbler köpte jag på WeGot. De har ett stort sortiment av utemöbler som passar för alla sorters uteplatser.

Sitt skönt ute

Om du inte är händig och kan sy egna kuddar till dina nya utemöbler så har WeGot även inredning i sitt sortiment. Så du kan köpa detta där med om du vill. Det som är så bra är att de har trädgårdsmöbler för alla smaker. Det fanns en massa material att välja mellan när jag handlade. Jag valde dock utemöbler i konstrotting. Det finns även andra material om du föredrar det. Välj mellan non-wood, trä, betong och mycket mer.

Handla online eller i butik?

Du kan välja att antingen handla på wegot.se, eller åka till deras butik. Jag beställde på nätet, det var smidigast så. Jag fick det levererat hem och det tog bara ett par dagar. Men som sagt, det går alldeles utmärkt att åka till Malmö, för där har de en butik på 1200 kvm, fylld med möbler.

8 Feb 2017