Ett vackert stycke tyg

Den som har ägnat sig åt att sy någon gång i livet får snabbt upp ögonen för hur dyrt det kan vara med tyg. Ibland lägger man mycket mer pengar på att skapa ett klädesplagg själv än det kostar att köpa ett dylikt i butik. Nu för tiden syr man sällan för att spara pengar, utan för att det är kul och terapeutiskt.

En fin sjal ger många års glädje

Jag var ute och flanerade på webben tidigare idag och hittade en ljuvlig butik på malalisha.se; en butik som säljer nästan uteslutande sjalar. Men vilka sjalar! Det finns sjalar här för alla årstider och tillfällen och alla är de tillverkade i högkvalitativa naturmaterial. Priserna är ganska saftiga, men man får ofta vad man betalar för när det gäller denna typ av saker och jag har stött på enklare tygstycken i mitt liv som kostat mer. En fin sjal är en investering och något man kan ha glädje av i många år.

En liten höstpresent åt mig själv.

En sjal är den bästa accessoaren, i alla fall enligt min mening. Den kan både klä ner och upp en klädsel och den kan varieras i det oändliga. En sjal kan bäras för att värma en eller för att addera stil och man kan till och med ha dem som täcken åt små barn. Jag har redan en liten sjalgarderob hemma, men då och då är det ju roligt att uppdatera den och jag tror nog att det får bli en beställning hos Mala Alisha. 

10 Oct 2018